Què és, l’Amor? Com el definiríeu? Què és el que més us estimeu en aquesta vida? I el que menys? Quantes formes d’estimar diríeu que hi ha? Al primer programa d’AL POT PETIT, investiguem els secrets de l’Amor amb l’ajuda de l’Ariadna, en Mario i la Yvanelle. Els sentiments sempre són difícils d’expressar…


Més informació sobre l’AMOR

Recursos sobre l’amor n’hi ha infinits a Internet. <Aquí us presentem un breu recull de materials que ens han agradat> i que hem trobat durant l’elaboració d’aquest programa. Curtmetratges, històries, opinions, manualitats… tot de coses relacionades d’una manera o altra amb l’AMOR.

Si ens voleu proposar altres recursos per fer créixer aquest bloc, no teniu més que afegir un comentari al capítol de l’Amor i l’afegirem amb el vostre nom a la pàgina de recursos.


Obrim el debat, té premi!

I ara és moment que vosaltres ens doneu la vostra opinió. Què en penseu sobre l’AMOR? El sabrieu definir? Sabeu què és estimar? D’on penseu que ve l’amor, del cap, del cor, de la panxa? Coneixeu frases fetes que parlin d’amor ? Creieu que són certes?

Vinga, obriu el debat als comentaris d’aquest capítol i recordeu que dilluns vinent 19 de setembre, entre totes les participacions, sortejarem dos lots amb jocs d’Educa Borràs i llibres de l’editorial Baula.

Debat: 6s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

6 comentaris a l'entrada: AMOR

 1. Montsinya diu:

  Amor és no haver de dir mai "ho sento" (Love Story) :)

 2. Bruno Vela diu:

  En realidad, en sus canciones, los Beatles estaban dando el amor al mundo

 3. CORI VICTORIA GARCIA SALILLAS diu:

  Que t' agradi un nen. però a mi no m?agrada cap, tinc 6 anys i moltsssssssssssssssss amics.Els estimo a tots

 4. Equip d'Al Pot Petit diu:

  Ja tenim els guanyadors dels dos primers lots d'Educa Borràs i Baula! Han estat la Cori Victoria Garcia i el Bruno Vela! Enhorabona a tots dos... ara us enviem un mail amb totes les indicacions.

 5. selena diu:

  l'amor es una part molt important de la vida i feliç

 6. selena diu:

  amb algú per compartirla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *