Vivim una època complicada, i tothom sembla coincidir que hi ha un motiu evident: la crisi econòmica. Està clar que als grans els afecta, però… i als nens?

Al capítol 3 d’Al Pot Petit, en Martí, l’Helena i l’Àlex analitzaran les claus d’aquest “desastre per a tota la humanitat”, en paraules d’un d’ells.

Tot passejant per Vilanova i la Geltrú, L’Hospitalet de Llobregat i Sant Martí Sarroca, investigarem què és la bombolla immobiliària, què va passar amb les hipoteques als Estats Units, com afecta l’atur a la gent… i sobretot: per què ara els pares ens compren menys cromos que abans? Dilemes d’alta economia per als que els nostres assessors proposaran solucions d’allò més interessants… i sensates.


Més informació sobre la crisi

Avui en dia la crisi està present a tots els mitjans de comunicació a totes hores, la xarxa també és plena d’informació, us hem preparat un petit recull perquè pugueu entendre una mica més aquest fenòmen!.

[Material sobre LA CRISI]


Obrim el debat, té premi!

Com cada setmana obrim el debat per a què ens doneu la vostra opinió. Què en sabeu sobre la crisi? Creieu que ens en sortirem? Us afecta d’alguna manera a vosaltres o a la vostra família o seguiu com sempre? Quines mesures d’estalvi heu adoptat a casa? Comenteu-nos el que vulgueu sobre la crisi i entrareu al sorteig! :)

Debat: 4s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

4 comentaris a l'entrada: LA CRISI

 1. Mar Garcia diu:

  La crisi la veiem cada dia amb els contenidors que tenim davant de casa, abans servien per llençar deixalles, ara, cada dia veiem algú remanant i buscant coses. La mama m'explica que és gent amb moltes necessitats...Em fa molta pena...De vegades, també ràbia perquè ho deixen tot escampat i queda tot brut. Però si ho necessiten per viure, què hem de fer?

 2. Mercè diu:

  Es interesante ver desde qué prespectiva afrontan los niños problemas como la crisis, lo que saben, lo que oyen y cómo lo interpretan. Muchos adultos deberían volver a mirar las cosas con ojos de niño...

 3. ESTER SOLER diu:

  La crisi ens afecta a tots en major o menor mesura. Principalmeent als que s'han quedat sense feina i resultes d'això no poden pagar la hipoteca. Aquestes persones dificilment tornaran a refer-se. I l'estat en comptes de vetllar pels ciutadans i evitar quan era el moment de que es donesin hipoteques a tord i a dret i amb condicions abusives, dona diners als bancs perque no tenen liquiditat. Veure-ho per creure-ho!!!

 4. Equip d'Al Pot Petit diu:

  Les guanyadores d'aquesta setmana del debat sobre la CRISI són la Mercè i la Mar Garcia! Enhorabona!!!!
  Com sempre, us farem arribar un mail amb les indicacions per passar a buscar el lot cortesia d'Educa Borràs i de l'editorial Baula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *