Monstres. Fantasmes. Homes del sac. I, sobretot, la foscor… Els adults coneixem de memòria quines són les pors dels nens. Però… saben ells quines són les dels grans? En el capítol d’aquesta setmana, en Màrio, la Clàudia i en Sergio ens ho explicaran sense cap temor. A més, ens confessaran els seus terrors més profunds i com els combaten.

Perquè potser ser valent no consisteix en no tenir por, sinò en saber com enfrontar-s’hi…


Més informació sobre la por

No totes les cultures tenen les mateixes pors, al recull d’informació extra coneixerem quines pors tenen en altres llocs del món i també què provoca les fòbies de la gent. També trobareu referències de la por al cinema i a la literatura.

[Material sobre la por]


Obrint el debat, té premi!

Com cada setmana obrim el debat per a què ens doneu la vostra opinió. Quines són les vostres pors? Coneixeu algú que pateixi de fòbies? Expliqueu-nos-ho fent un comentari i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula :)

Debat: 5s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

5 comentaris a l'entrada: LA POR

 1. Max, Júlia i Mariona Montane Dueñas diu:

  Jo mateixa, que soc la Julia, tinc por a la foscor i a quedarme sola. La meva mare sempre deixa un llumet petit que tinc a l'habitació, que es l'esquirolet, una estona obert quan vaig a dormir. El meu germà el Max no te por a res i la Mariona una mica, com jo, a la foscor.

 2. clara diu:

  La meva filla Laia pateix força por a la foscor i sovint té malsons, el que fem al matí després d'haver tingut un mal són, és escriure-ho en un paper i el trenquem a trossets molt petits perquè asquest malsón no tornir mai més. FUNCIONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. julia valverde diu:

  jo, si miro una peli una mica de suspens, deseguida busco al meu pare i l´agafo per estar mes tranquila, la foscor si no conixo el lloc em fa por.

 4. Equip d’Al Pot Petit diu:

  Bon dia!
  Ja tenim els guanyadors d'aquesta setmana dels dos lots d'Educa Borràs i Baula. Els afortunats són la Clara i el Max, Júlia i Mariona Montane (que comparteixen el premi). Rebreu un correu a la vostra bústia amb les instruccions. Enhorabona!

 5. Júlia Segalés diu:

  Jo tinc por a la foscor però em poso un llumet a l'habitació i ja està.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *