Digues-me què menges i et diré com et trobes… L’alimentació sempre ha estat el pilar bàsic de la nostra salut, però en l’actual societat industrialitzada, una dieta pobre en nutrients i rica en greixos és un perill habitual…

En aquest capítol fem ruta gastronòmica fins a Hostalets de Balenyà, Reus i Vilanova i la Geltrú. Hi trobarem [en Jordi, la Clàudia i la Laia], respectivament, que repassen els seus hàbits i debilitats culinàries, descobriments i creences equivocades, gustos i conflictes amb els pares… I, juntament amb la seva colla, aprendran què és la piràmide alimentària i com d’important resulta per poder créixer sans.


Més informació sobre l’alimentació

Sabeu què són els transgènics? i el menjar ecològic? heu consultat mai la piràmide de l’alimentació? consulteu la informació addicional que us hem preparat per a conèixer molt més sobre l’alimentació :)

[Més informació sobre l’alimentació]


Obrint el debat, té premi!

Com cada setmana obrim el debat per a què ens doneu la vostra opinió. Què és el que més us agrada menjar? a casa seguiu una dieta equilibrada? Expliqueu-nos-ho fent un comentari i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula :)

Debat: 3s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

3 comentaris a l'entrada: ALIMENTACIÓ

 1. Eva Rodríguez diu:

  Hola a tots!
  A casa mengem de tot perquè volem estar sans i forts. També perquè ens agrada la varietat i tastar diferents tipus de menjars.

 2. Teresa diu:

  És molt important que els més menuts aprenguin bons hàbits alimentaris... una bona alimentació és bàsica per aguantar el ritme diari i és una bona inversió per al futur. El programa està molt i molt bé! Felicitats...

 3. Georgina Borrell diu:

  Nosaltres intentem menjar bastant variat durant la setmana. dinant al menys 2 dies verdures i la resta l'omplin amb pasta, arros i altres plats mes elaborats, encara que al dinar casi tots els dies de taper no es podem fer grans preparacions.
  Per sopar també anem variant menjant alguns dies peix, altres truites o una mica de pa amb tomàquet.
  En conclusió, es molt important tindre una alimentació sana i variada.
  Salutacions a tots ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *