Què és Art i qui ho decideix? Els artistes, són persones tocades per una vareta màgica? O tothom té un talent amagat dins seu i només cal descobrir-lo? Els gustos per l’Art… canvien amb el temps?

Al Pot Petit hem buscat l’opinió de tres joves artistes. La Kimberley, que viu i actua al circ Raluy; l’André, que viatja a Turquia per conèixer un artista estranger, i l’Albert, que visita el Museu d’Art Contemporani de Barcelona. Tots tres reflexionaran sobre què és per a ells l’Art i quina és la seva utilitat a la vida.


Més informació sobre l’art

Al material extra que hem preparat podreu coneixer més coses sobre l’art, de quina manera es pot introduïr l’art a l’escola, quins elements té l’art i projectes i museus que es poden visitar en família. Esperem que us agradi!

[Més informació sobre l’art]


Obrim el debat, té premi!

Com cada setmana obrim el debat per a què ens doneu la vostra opinió. Us agrada dibuixar? què dibuixeu? coneixeu algun artista famós? Heu anat mai a un museu? us ha agradat? Expliqueu-nos-ho fent un comentari i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula :)

Debat: 6s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

6 comentaris a l'entrada: L’ART

 1. Carles Call diu:

  A casa ens agrada molt dibuixar, sobretot a la Laia i especialment des que l'any passat al colé van estudiar en Miquel Barceló. I ens encanta anar a museus, el Picasso és el nostre preferit

 2. Teresa diu:

  Jo crec que tothom té alguna habilitat, no nomes poques persones. Nomes cal trobar-ho i potenciar-lo, i qui sap, potser al final triomfem amb aquesta habilitat.

 3. Pere Palet diu:

  Per mi l'art és tot allò que ens serveix per reflexionar visualment, sonorament o dialècticament sobre conceptes, objectes o o idees.
  És una de les millors eines que tenim per fer caure tabús o idees preconcebudes,... i m'agrada.

  Per exemple, sempre he menystingut l'obra de Tàpies, en canvi després de treballs a classe i visita al museu, del meu fill quan tenia 4 anys,.... la temàtica ha agafat tota una altra dimensió.

 4. kimberlyn, una cosa, jo tambe surto a un programa que es diu al pot petit que es de l'ensenyamet, et volia dir que ting un cavall i justament tambe es diu KIMBERLY!

 5. Laia diu:

  M'ha agradat aquest vídeo. Sóc historiadora de l'art i m'interessa especialment el tema de l'educació en els museus.

  Fins aviat!

  Laia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *