Al Pot Petit, ens agrada escoltar música, però també fer-la! Per això, amb l’ajuda de l’escola [Trémolo], hem organitzat una orquestra de petits intèrprets amb molt de talent, i els hem llençat un gran repte: enregistrar la Banda Sonora del nostre programa. En aquest capítol especial, podeu veure el seguiment de tot el procés: els dubtes del primer dia, l’aprenentatge de les cançons, la convivència amb els companys, amb els seus moments divertits i els seus estira i arronsa… I, naturalment, els nervis del concert final. Que soni la música!

Voleu conèixer una mica més els protagonistes d’aquest capítol? Són l’Ada, el Marc, el Lluc i l’Alma.


Més informació sobre la Banda Sonora

Voleu coneixer més a fons l’escola Trémolo? Al recull de material que hem confeccionat sobre la música trobareu informació sobre les bandes sonores a les pel·lícules i també als vídeojocs. La música és molt important a qualsevol camp del món audiovisual!

[Material extra sobre la Banda Sonora]


Obrim el debat, té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa :) us agrada la música? toqueu algun instrument? us agradaria fer-ho? quines pel·lícules recordeu que tenen música que us agrada? Expliqueu-nos-ho fent un comentari aquí sota i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula! :)

Debat: 5s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

5 comentaris a l'entrada: BANDA SONORA

 1. Marc diu:

  Hola. Sóc en Marc Ramoneda. Un dels nens que va participar en el programa de la Banda Sonora a l' escola Trémolo. Com sabeu, la música és una cosa que m' apassiona. Quan estic relaxat, música. Quan estic neguitós, amb la música et calmes (a part de veure el vostre programa). Quan estic trist, la música m' alegra el dia. Quan estic avorrit, escolto música i ja no ho estic. I quan estic malalt..., escolto música i se'm passen tots els mals. Sobretot aquest any més que mai estic visquent la música més a prop meu que mai, per la gran aventura que vam tenir a l' escola de música i també perquè aquest any, a cinquè de primària, ens fan tocar la flauta i són moments dels més entretinguts, divertits i agradables que hi hagi en tota la setmana. M' encanta tocar instruments perquè t' ho passes molt bé i també perquè alliberes tota la tensió que portes a sobre de l' escola, dels deures... Bé, defineixo: que hi ha millor que la música? Felicitats pel programa i a reveure!

 2. Georgina Borrell diu:

  Hola, a mi també m'agrada molt escoltar música, per això intento escoltar molts estils diferents. Últimament estic escoltant bastant música oriental que encara no és molt coneguda per aquí però que aquesta força bé.

  Opino com Marc, que la música ens ajuda a relaxar-nos i a fer-nos sentir molt millor.

  Salutacions;)

 3. Rosa Boqueras diu:

  M'ha semblat un projecte genial que engresca tota la canalla i els integra a tots.
  Quants recursos, però.
  Tots i cada un dels xiquets i xiquetes se'ls ha vist participar amb ganes i, el més important, amb gust.
  Han gaudit fent música que és el que precuro jo a les meves classes.

 4. bruno vela diu:

  m'agrada la musica es divertida es poden fer jocs barejar les cansons i fer moltes coses. hi ara us dire es instruments que toco i les mebes cansons preferides molt bè
  toco el piano i les mebes cansons preferides son les de gas de joaquin sabina i els
  efimers bueno adeu fins abiat

  bruno vela

 5. Martí diu:

  Hola,
  sóc el Martí i a mi m'agrada molt i m'ho passo molt bé a la classe de música. El meu profe es diu Víctor i ens ensenya moltes cançons. Toca el piano i ens fa cantar i ballar tota l'estona.
  M'agraden molt la cançó del Marrameu Torracastanyes i el Plou i fa sol. La mama diu que le canto molt bé!

  Per cert, m'ha agradat molt el programa.
  adeu...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *