Vivim una època de canvis constants, on l’agenda política marca l’actualitat! Al Pot Petit no ens n’hem volgut quedar al marge, i per això hem consultat als nostres millors analistes sobre les eleccions i el sentit de la nostra democràcia. El debat està servit, i amb [la Sara, en Ferran, la Mar] i la seva colla, parlarem dels requisits que ha de tenir un bon polític. I entrarem als Ajuntaments de l’Hospitalet, Hostalets de Balenyà i Olèrdola per dur-hi a terme els nostres particulars plens municipals.


Més informació sobre política

Us hem preparat un recull de material perquè conegueu una mica més el món de la política que sembla tan complicat! us heu preguntat alguna vegada com funciona? enteneu alguna cosa? a veure si veient això us queda una mica més clar :)

[Material extra sobre Política]


Obrim el debat, té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa :) què en penseu de la política? us interessa? creieu que és avorrida o divertida? Expliqueu-nos-ho fent un comentari aquí sota i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula! :)

Debat: 6s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

6 comentaris a l'entrada: POLÍTICA

 1. Andreu Montmany diu:

  El programa està bé, m'agrada, toqueu tots els temes i això està molt bé.
  De moment no m'interessa la política, és aborrit sempre es veu el mateix sense veure cap canvi, quan es facin canvis ja en parlarem.

  Gràcies,

 2. Mireia Giol diu:

  M'ha agradat molt que toquéssiu el tema de la política amb els nens. Sovint no els demanem la opinió i amb alguns dels comentaris que han fet durant el programa trobo que tenen molta raó, són clars i gens recargolats. La meva filla que ha mirat el programa amb mi pensa que els polítics a vegades haurien d'escoltar més a la gent. Felicitats pel programa!

 3. Josep Casanovas diu:

  Aquests nens i nenes que surten al programa tenen talla per a ser bons polítics. Veurem en el futur. Ara que diumenge tenim eleccions, jo ja en votaria a algun d'ells, però no podré. De moment m'ho estic pensant i em costa una mica decidir-me a qui votar. M'agrada veure aquest progrma on els nens expliquen el tema de la política amb els seus ulls, i si surt el nebot encara el fa més atractiu.

 4. Marta diu:

  No el puc veure, no s'em obre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *