Recordeu!! comentar el capítol té premi!

La vida és un canvi constant. El nostre cos evoluciona, tenim més experiències i anem madurant. En aquest capítol l’[Annabelle, en Marc i en Martí] ens expliquen com veuen ells aquests canvis vitals. Els nostres protagonistes ens confessaran quins records tenen de petits i com s’imaginen l’adolescència o la vellesa; si ja tenen la síndrome de Peter Pan o si els fa il·lusió bufar espelmes i fer-se grans.


Obrim el debat, té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa :) què en penseu de fer-vos grans? hi penseu? com us veieu d’aquí a uns anys? Expliqueu-nos-ho fent un comentari aquí sota i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula! :)


Més informació sobre fer-se gran

Com cada setmana us hem preparat un recull d’enllaços i vídeos perquè tingueu més informació sobre el tema del capítol: fer-se gran. Aquí trobareu pel·lícules que podeu veure, pàgines on us expliquen què és l’adolescència i alguns consells per aquesta etapa de la vida… i molt més!

[Material extra sobre fer-se gran]

Debat: 5s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

5 comentaris a l'entrada: FER-SE GRAN

  1. m'encanta ha sigut molt divertit m'agrada molt i sobretot tambe m'agrada AL POT PETIT ho eu fet PERFECTE!!

    Olga

  2. Valèria Climent diu:

    Si, és molt divertit! Però jo crec que fer-se gran, no només implica l'aspecte físic, també significa creixer com a persona aprenen dels errors. Encara que fer-se gran és un fastig! Els adults son molt inteligents i tot això... però no tenen la capacitat de dir el que pensen davant d'una persona per por a quedar malament, en canvi, els nens petits si! A més, a mesura que ens fem grans deixem de jugar i de passar-ho bé amb els amics fent tonteries!! Espero no fer-me gran mai!

  3. Annabelle diu:

    Hola! Podrieu tornar a penjar aquest episodi? Tinc moltes ganes de tornar-ho a veure. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *