Recordeu!! comentar el capítol té premi!

Una misteriosa maleta apareix a casa d’en Ton, la Nuna i en Norkin; l’excusa perfecta per parlar amb ells sobre el fenomen de la immigració. Què té de positiu i de negatiu? Hi ha molts nouvinguts, a la seva classe? I al barri on viuen? I ells mateixos, se senten immigrants o creuen que poden arribar a ser-ho? En aquest capítol busquem les respostes tot passejant amb ells per Sant Celoni i pels barris barcelonins de Ciutat Vella i Ciutat Meridiana i participem de debats i tallers a la seva classe, per esbrinar què vol dir ser immigrant.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa, podeu respondre alguna de les preguntes que ja explicàvem al resum del programa… Què creieu que té de positiu i de negatiu la immigració? Hi ha molts nouvinguts, a la vostra classe? I al vostre barri? Expliqueu-nos-ho fent un comentari aquí sota i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula! :)


Material addicional sobre la immigració

Aquí teniu el recull d’enllaços i vídeos perquè tingueu més informació sobre la immigració. Aquí trobareu pàgines on us expliquen què és la immigració, per què es produeix, les xifres a Catalunya i filmografia sobre el tema.

[Material extra sobre la immigració]

Debat: 3s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

3 comentaris a l'entrada: IMMIGRACIÓ

 1. Alumnes de l'escola Vedruna-Àngels diu:

  Ens ha agradat molt participar i ens ho hem passat molt bé gravant el programa.
  El nostre company Ton i la seva colla ho han fet genial!!! Una abraçada,
  els alumnes de 4t de primària

 2. ayesha gammuac quinto diu:

  Ho han fet molt bé!!!
  Ara ho se tot sobre la immigració gràcies a aquest video tant divertit.
  Alumna Ayesha de 4t de primària

 3. Bartomeu Mestres diu:

  M'ha agradat molt participar-hi. Ton, ets un crac!
  Felicitats a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *