Recordeu!! comentar el capítol té premi!

Junt amb la família, els amics són fonamentals per no sentir-nos sols en l’aventura de la vida. Amb ells riem, plorem i fins i tot ens barallem, però gairebé sempre tornem a fer pinya. L’Eloi, la Marta i la Lucía ens expliquen algunes de les vivències que els han marcat amb els seus millors amics, i el que ja han après sobre els valors de l’amistat.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: quines vivències amb els vostres millors amics us han marcat més? Què heu après sobre els valors de l’amistat? Teniu amics de diferents edats que les vostres? Expliqueu-nos-ho fent un comentari aquí sota i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula! :)


Material addicional sobre l’amistat

Aquí teniu el recull d’enllaços i vídeos perquè tingueu més informació sobre l’amistat. Trobareu pàgines on us expliquen el valor de l’amistat, com resoldre conflictes i on podreu saber més sobre els amics imaginaris i les amistats de diferents edats.

[Material extra sobre l’amistat]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *