Existeix Déu? Hi ha més vida a banda d’aquesta? Anirem al cel… o a l’infern? Cristians, musulmans, jueus, hinduïstes, animistes… hi tenen molt a dir! En aquest capítol investiguem alguns dels enigmes més antics de la humanitat, tot debatent sobre les diferents religions. Des de Ciutat Meridiana, La Yvanelle ens explica en què consisteix formar part d’una esglèsia evangelista. Acompanyem la Manvir en una visita al temple sikh de Barcelona per conèixer a fons la seva religió i l’Olga, des de Campins, al Montseny, es qüestiona aquestes i altres fes, tot defensant que no cal creure en res per ser feliç i bona persona.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: coneixeu quines religions hi ha al món? creieu en alguna d’elles? Expliqueu-nos-ho fent un comentari aquí sota i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula! :)


Material addicional sobre la religió

Aquí teniu el recull d’enllaços i vídeos perquè tingueu més informació sobre la religió. Trobareu pàgines on us expliquen quines religions hi ha, jocs didàctics que expliquen la religió catòlica a les aules i la religió al cinema.

[Material extra sobre la religió]

Debat: 4s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

4 comentaris a l'entrada: RELIGIÓ

  1. M'encanta el video gracies a tots

    Olga!

  2. Berta diu:

    Hola és molt divertit aquest video i es molt interesant saber coses de diferents religions i més si son molt diferents a la teva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *