Quan s’acosta el Nadal tot canvia: es decoren els carrers, els nens tenen vacances i molta gent s’engreixa. A cada casa es viu un Nadal diferent perquè cada família té els seus costums. I fins i tot hi ha cases on no es celebra el Nadal. La Naiara, l’Ayoub i la Selena ens explicaran què és per a ells el Nadal i com el celebren… si és que el celebren!


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: sabeu d’on ve la tradició del Nadal? a vosaltres us visita el Pare Noel, us caga el Tió? Expliqueu-nos-ho fent un comentari aquí sota i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula! :)


Material addicional sobre el Nadal

Aquí teniu el recull d’enllaços i vídeos perquè tingueu més informació sobre el Nadal. Trobareu jocs relacionats amb aquesta festa, pàgines on s’explica la tradició, cançons per descarregar-vos i moltes més coses! què us sembla?

[Material extra sobre el Nadal]

Debat: 2s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

2 comentaris a l'entrada: NADAL

  1. keysie diu:

    ho heu fet molt beeeeeeeeeeeee!!!!!!

  2. Daniela diu:

    Ho heu fet molt be m' encantat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *