Episodi especial amb un recull dels millors moments de la primera temporada; escenes eliminades i un “com es va fer” per aprendre com es realitza el programa. Presentat per Martí Fontdecaba Alba (i família).

Debat: 3s comentaris
Publicat dins de Capítols, General
Comparteix:

3 comentaris a l'entrada: ESPECIAL MILLORS MOMENTS

 1. Marc diu:

  Hola! Em dic Marc i tinc deu anys. D' aquest recull de petits vídeos que s' han fet a la primera temporada del programa "Al Pot Petit" m' agradaria dir que alguns m' han agradat més que altres. Però veig que serà quasi impossible. Tots els programes estàn fets amb tanta dedicació, tanta il·lusió i tanta positivitat, que els surt tot rodó. M' encanta aquest programa i mai no me'l perdo. Quan sigui gran, si encara s' emet el programa tampoc no me'l perdré! Sou uns cracks i sempre ho sereu! Una abraçada i continueu com fins ara de bé amb el programa! Adéu!

  Marc.

 2. Gloria diu:

  Gràcies pels bons moments que ens heu fet passar! Un petó a tot l'equip!

 3. Cristian diu:

  No hi ha gaires programes actualment on els protagonistes siguin nens petits, i aixo fa de el un programa força interessant. Ànims de cara a una nova temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *