Jugar és una activitat espontània, lliure i que ens serveix per aprendre normes, adquirir rols… i per divertir-nos, és clar. Però tenim prou temps per jugar? Al Pot Petit hem convidat els nostres protagonistes a participar d’una gimcana al voltant dels seus jocs preferits.

Amb en Pol i la seva colla visitem el Museu de Joguets i Autòmats de Verdú, muntem una partida amb la Rita, que ens ensenya la seva gran col·lecció de jocs de taula, i fem un repàs del món del videojoc de la mà d’en Ton, el nostre expert de la setmana.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: per a què serveix jugar? Teniu prou temps per fer-ho? Quins són els vostres jocs favorits? Expliqueu-nos-ho fent un comentari aquí sota i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula! :)


Material addicional sobre els jocs

Aquí teniu un recull d’enllaços amb més informació sobre el joc. Hi trobareu jocs ‘online’, idees per organitzar gimcanes i moltes més coses! Què us sembla?

[Material extra sobre els jocs]

Debat: 1 comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Una comentari en l'entrada: ELS JOCS

  1. Martí diu:

    Hola,
    a mi m'agrada molt jugar a cotxes, però quan els pares em deixen també m'agraden molt els puzzles i els jocs de carreres del mòbil...

    Per cert, el vostre programa és molt xulo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *