Barça o Madrid? Messi o Cristiano Ronaldo? Tot i que de vegades es creu que futbol és sinònim d’esport, Al Pot Petit sabem que hi ha molts més esports tan o més interessants! Fer esport comporta saber treballar en equip, fer activitat física, superar-se per assolir un repte i, sobretot, divertir-se! Amb l’Anna i la seva colla, ens escapem a Sitges per aprendre a fer surf, i entrem al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat de la mà de la Sandra per saber com entrena una gimnasta rítmica.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: quins esports us agraden? en jugueu algun? sou fan d’algun equip? Expliqueu-nos-ho fent un comentari aquí sota i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula! :)


Material addicional sobre els esports

Aquí teniu un recull d’enllaços amb més informació sobre els esports. Hi trobareu jocs ‘online’, informació sobre la història dels jocs olímpics i moltes més coses! Què us sembla?

Debat: 1 comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Una comentari en l'entrada: ELS ESPORTS

  1. Anna Grael Bullich diu:

    A mi m'agrada practicar el trekking, la BTT, l'esquí de muntanya...
    El meu ídol és en Kilian Jornet. Coincideixo molt amb la seva filosofia sobre la muntanya i la natura.

    M'ha agradat el vostre programa, és força interessant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *