L’ésser humà sempre ha buscat el coneixement de tot el que l’envolta, i aquesta curiositat és el que ens ha fet avançar com a espècie! Totes les coses de què gaudim són fruit de la investiació científica, des de la primera roda de pedra fins a la pantalla on esteu llegint aquest text. Aquesta hipòtesi la defensen molt bé en Jaume i en Wenceslao, que ens demostren empíricament que la ciència pot ser divertida: la química, les naturals, les mates… Tot això mentre la nostra experta, la Selena, ens ajuda a entendre millor la llei de la gravetat. Eureka!!


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: us agrada la ciència? heu fet mai un experiment? us interessa saber l’explicació de les coses que ens rodegen? Expliqueu-nos-ho fent un comentari aquí sota i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula! :)


Material addicional sobre ciència

Aquí teniu un recull d’enllaços amb més informació ciència. Hi trobareu jocs ‘online’, informació museus de ciència que podeu visitar i moltes més coses! Què us sembla?

[Material addicional sobre ciència]

Debat: 1 comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Una comentari en l'entrada: CIÈNCIA

  1. Anna diu:

    Jo em dedico a la ciència, per tan a casa en parlem, sobretot la meva filla de 6 anys. Vol que vagi a l'escola a parlar sobre els microbis i com ens efecten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *