T’agraden els animals? T’estimes les teves mascotes? Les protagonistes d’aquest episodi són unes apassionades del regne animal. Al Corral de Can Neri, al Catllar, la Kamar i els seus amics aprenen a cuidar cavalls, gallines, ovelles… tots els animals que viuen en una granja! I amb la colla de la Teresa visitem la Fundació Mona, on coneixem els problemes amb què s’enfronten els ximpanzés per viure en el seu medi natural.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: us agraden els animals? teniu alguna mascota a casa? us les estimeu? Expliqueu-nos-ho fent un comentari aquí sota i podreu guanyar premis Educa Borras i Baula! :)


Material addicional sobre els animals

Aquí teniu un recull d’enllaços amb més informació sobre els animals. Hi trobareu jocs ‘online’, informació sobre associacions per ajudar-los i cuidar-los i moltes més coses! Què us sembla?


Debat: 8s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

8 comentaris a l'entrada: ELS ANIMALS

 1. arnau villalba bartolome diu:

  Tal i com ha quedat el programa m'ha agradat molt, però el més bonic fou poder-hi participar i que la Kamar em triés com a amic seu. A mi m'encanten tots els animals, sobre tot els caballs.Felicitats per la idea de "al pot petit".

 2. Roger diu:

  A mi m'agraden els animals pero la mare no me'n deixa tenir a casa per que diu que estarien molt sols durant tot el dia. Només tenim una tortuga que es diu Manta Lila.M'ha agradat molt el programa dels animals.

 3. Mabel diu:

  A La meva neboda li encanten els gats diu, però....no en pot tenir cap pq el seu germà Pol els hi té alérgia.....Li ha agradat molt el vostre programa!!!
  Unes abraçades de dos balaguerines(Laia dixit)

 4. Anna Bosch diu:

  He vist alguns vídeos i trobo que estan molt bé segur que el meu video també queda així de xuli!!!!!!!!

 5. Clara Sánchez Balcells diu:

  m'agradat molt! tots ho heu fet mont bè!! jo tinc la vostra edat (9anys) i per tenir la meva edat ho heu fet super mega bè!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! seguiu aixi!!!!

  MOLTS PETONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Fins aviat clara

 6. Júlia Segalés diu:

  Jo tinc un conill que es diu Orelles i es molt bonic

 7. JÚLIA I ARNAU diu:

  SOM LA JÚLIA I L'ARNAU ARA QUE TENIM 12 ANYS ENS HA AGRADAT MOLT RECORDAR ELS VELLS TEMPS

 8. KAMAR, JÚLIA I ARNAU diu:

  SOM LA KAMAR, JÚLIA I L'ARNAU,
  Ara que tenim 12 anys ens ha agradat recordar vells temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *