Des de sempre l’ésser humà ha lluitat pels aliments, la terra o les idees. I encara que sembli que ens toca de lluny, la guerra és molt present a les nostres vides, o qui no ha tingut mai una pistola de joguina o un videojoc violent?

Al Pot Petit d’avui, l’Albert, la Maleni i els seus amics reflexionaran sobre la guerra i intentaran trobar una fórmula per
viure tots en pau.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: Us heu preguntat mai per què hi ha guerres al món? La guerra està molt present, a les pel·lícules, videojocs, etc. heu jugar mai a jocs de guerra? la pau és molt important, se us acudeix com la podríem aconseguir? Comenteu-nos el tema i podreu guanyar premis d’Educa Borràs i Baula :)


Material addicional sobre Pau i Guerra

Al material extra trobareu activitats per a fomentar la pau i la solidaritat a casa i a l’escola, contes i pel·lícules per a la convivència entre persones i jocs i activitats per a conèixer els drets humans.

[Material extra Pau i Guerra]


Debat: 1 comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Una comentari en l'entrada: PAU I GUERRA

  1. Adrià Sànchez Miquel diu:

    No hi hauria d'haver guerres, quan algú volgués fer una guerra els dos s'haurien de posar d'acord. Que si volen la mateixa cosa els dos que la comparteixin, si algú comença a fer-ho així potser els altres també ho voldran fer, i així s'acabarien les guerres.
    La pau és important per viure feliç i ser amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *