La petita pantalla ens ha acompanyat tota la vida, i gràcies a ella hem vist de tot: des de moments històrics irrepetibles fins a programes dignes d’oblidar. Amb l’ajuda d’un comandament màgic, en Quique, en Marc i els seus amics fan zapping pels diferents procesos del mitjà televisiu: visitem un plató virtual a VOTV i aprenem a editar amb imatge i so a classe… tot imaginant-nos com mirarem la tele en el futur.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: us agrada la tele? us hi passeu moltes hores? quins programes i cadenes mireu? Comenteu-nos el tema i podreu guanyar premis d’Educa Borràs i Baula :)


Material addicional sobre la tele

Al material extra trobareu enllaços per conèixer la història de la tele, activitats relacionades amb aquest mitjà de comunicació, sota quines normes s’han de regir al marc català, vídeos d’alumnes d’algunes escoles i molt més!

[Material extra de La Tele]

Debat: 4s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

4 comentaris a l'entrada: LA TELE

 1. Ma José diu:

  Aquests saben bastant més de tele que els que la fan...

 2. Roger diu:

  Doncs a casa no tenim tele, només la podem mirar a través d'internet. Els meus pares diuent que és millor, perquè així només mires allò que realment t'interessa i t'estelvies els anuncis. l'únic inconvenient és que vas una mica enderrerit respecte als meus amics, ells veuent els programes o pel·licules en directe i jo ho faig a l'endemà o quan puc.

 3. Camille Zonca diu:

  pros i contres de la tele a la carta... veurem cap a on fem evoluciona l'ús de la tele en el futur! moltes gràcies pels vostres comentaris!

 4. compañera de la ariadna... diu:

  LA ARI ES MOLT GUAPA!!!!!!
  LA ARI ES MOLT GUAPA!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *