Quina és la recepta per assolir la fama? Ser famós equival a tenir èxit i reconeixement… però també implica alguns perills i responsabilitats! Al Pot Petit en parlem amb el nostre star system particular: la Maria, que forma part del grup musical Macedònia; i la Mireia i les seves amigues, amb qui anem a conèixer el seu grup idol·latrat, La Pegatina.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: que n’opineu sobre la fama? i sobre els famosos? sou fans d’algun grup o personatge famós? us agradaria ser-ho? quins avantatges i quins inconvenients hi trobeu? Comenteu-nos el tema i podreu guanyar premis d’Educa Borràs i Baula :)


Material addicional sobre la fama

Al material extra trobareu enllaços per conèixer alguna cosa més sobre la fama, les pàgines oficials d’alguns grups coneguts del nostre país i nens que van ser famosos i que no han acabat gaire bé…

[Material extra sobre la fama]

Debat: 1 comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Una comentari en l'entrada: LA FAMA

  1. Marc diu:

    Hola. Sóc en Marc Ramoneda. Com esteu? Primer de tot, us vull felicitar pel vostre magnífic programa. No me'n perdo ni un.
    Jo trobo que ser famós o tenir fama pot ser divertit si ho mesures bé. Si ets famós, tot el dia estàs rodejat de càmeres de televisió i de reporters i periodistes que et volen entrevistar. Com he dit abans, això pot estar molt bé. Però hem de vigilar que si som famosos no ens creguem superiors a ningú ni ens creguem un Déu. És el que li va passar, per exemple, a la famosa actriu Marilyn Monroe que no va acabar gaire bé... Es va pensar que era la persona més important del món. I ella es creia Deesa. I va pensar: <>. Però si, com era una persona normal i corrent, les drogues li van fer efecte. I es va acabar morint. No ho sembla, però ser famós, pot ser difícil de portar. Això també, no a tothom li passa això. Hi ha gent famosa, que viu molt feliça. Un consell, si algú vol ser famós, que no es cregui superior a ningú. Jo de gran, vull ser un periodista o una actor famós. Però mai provaré res que vagi en contra de la meva salut.
    Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *