Ho fem de manera quasi institiva: moure l’esquelet, amb més o menys tècnica i sentit del ridícul. Ballant expressem sentiments al ritme de la música, fent de la dansa tot un art. Així ens ho expliquen la Marina, que vol ser ballarina professional de ballet clàssic; i en Víctor, un amant dels new styles que farà ballar a tota la família… literalment.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: que n’opineu sobre la dansa? us agrada ballar? quins tipus de ball us agraden? Comenteu-nos el tema i podreu guanyar premis d’Educa Borràs i Baula :)


Material addicional sobre ballar

Al material extra trobareu enllaços per conèixer alguna cosa més sobre el ball, algunes escoles de dansa, la importància de la dansa al cole…

[Material extra sobre el ball]

Debat: 13s comentaris
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

13 comentaris a l'entrada: BALLAR

 1. Aimee diu:

  Bailar casi siempre va ligado a un momento de distracción, diversión y de risas! A Ainara y a mi nos gusta mucho poner música y bailar.

 2. Cecilia diu:

  A Nina desde pequeña le encanta bailar! En casa siempre hay música y la consideramos como una actividad más, como pintar o jugar con los bloques...

 3. Lulú diu:

  La pequeña Sofía todavía no sabe andar, pero apenas se pone de pie y baila con cualquier sonido. En cabio Chiara, que tiene cuatro años es la más feliz bailoteando por todas partes. Este docu seguro le gustará!

 4. Olga diu:

  Marina estas feta un pivoong ballant. t'estimu vidaaa!! <3

 5. Gloria diu:

  M'ha encantat el programa, sobretot el nen, es super despert i espavilat i es agradable veure que no te por de sortir fent una activitat que, com ell diu, alguns encara pensen que es cosa de noies
  I m'ha agradat molt tambe veure com el seu germà i els seus pares tambe estan involucrats en aquesta petita part del seu mon
  Es un nano genial

 6. Diego diu:

  De fet ha sigut un dels díes que tota la familia hem disfrutat més veíent la tele junts, al sofà, rient. Ens adonem, veient-lo com a espectador, que realment en Victor disfruta amb el que fà i l'agrada, que, com nó, es BALLAR.

 7. Montse diu:

  Tots els tipus de ball són macos quan es fan sentint que t'agrada, encara que està clar que són dos estils totalment oposats, ni millor ni pitjor un de l'altre peró de dos mons diferents, el de la nena provoca un ambient més relaxat , en canvi el del nen t'omple d'energia de bon matí.

 8. Saik diu:

  Es veritàblement envidiable l'actitud de superació que tenen els dos, estic segur que arribaràn molt lluny. A més, el fet de que hi sigui un nend'aquesta edat ballant y donant un missatge de coratge y d'enorgullement a tots als qui li agrada y no s'atreveixen ha sigut un gran punt a favor.

 9. Sonia diu:

  A la Nora, que té 9 mesos, ja li agrada ballar; li posem música i balla en braços de la mare, rient, o riu més encara quan és la mare qui canta i balla alhora amb ella....

 10. Camille Zonca diu:

  Moltíssimes gràcies a tots pels vostres comentaris! Va ser un autèntic plaer rodar amb la Marina i amb el Víctor, són uns cracks! Dona gust veure'ls disfrutar amb el que fan! Així que ja sabeu, si voleu participar Al Pot Petit, escriviu-nos un mail amb les coses que us agrada fer a vosaltres!

 11. Ana diu:

  M'ha agradat molt el reportatge de "Ballar", es veu clarament dos mons diferents pero el nen es GENIAL, te uns punts super divertits i es veu molt natural apart de que te uns ulls preciosos
  M'hagues agradat veure mes del ambient d'aquest nen

 12. Nuria diu:

  El mon del ballet es precios i molt maco, pero m'ha agradat molt el mon d'el Victor
  es veu molt despert i que es com natural i espontani
  el tema del seu ball es mes actual i el fet de que es faci en grup crec que ajuda a que, avui en dia en una societat tant individualista, els nens s'acostumin a treballar en grup i a gaudir de la companyia fisica de persones i no nomes amb les reds socials
  m'ha agradat molt

 13. Júlia Segalés diu:

  Jo ballo des de fa anys i ballo mix syle que es una barreja de tots el balls ballet, jazz,hip-hop...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *