La Coco i el Pol tenen famílies molt diferents. I és que de famílies, n’hi ha tants tipus com famílies hi ha al món. Ells ens explicaran la seva història i la dels seus parents i reflexionaran sobre la institució més antiga del món.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: sabeu que hi ha molts tipus de famílies? quines tipus coneixeu? com es la vostra família? Comenteu-nos el tema i podreu guanyar premis d’Educa Borràs i Baula :)


Material addicional sobre ballar

Al material extra trobareu enllaços per conèixer alguna cosa més sobre els diferents tipus de famílies, famílies monoparentals, famílies amb risc d’exclusió social, famílies de pares gays i mares lesbianes i organitzacions que promouen la diversitat familiar.

Debat: 1 comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Una comentari en l'entrada: LA FAMÍLIA

  1. Georgina Borrell diu:

    El programa d'aquesta setmana m'ha semblat molt interessant. M'ha fet gracia la part on explicant la part de la genètica. Seguiu així

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *