De manera natural, el camí de la vida acaba en la mort. No hi ha vida sense mort, tot I que no en parlem massa. L’Edurne I el Gerard, però, s’han atrevit a parlar amb nosaltres d’aquests dos temes, tan iguals I tant diferents: la vida I la mort. Ens explicaran el seu punt de vista sobre el cicle de la vida, la por a morir-se o el sentit de la vida. No us ho perdeu!


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: la vida i la mort. Són temes que sovint evitem, a vosaltres us molesta parlar de la mort? us fa por? Comenteu-nos el tema i podreu guanyar premis d’Educa Borràs i Baula :)


Material addicional sobre la vida i la mort

Al material extra trobareu enllaços per conèixer alguna cosa més sobre la vida i la mort, com explicar-li als nens, programes de la televisió que tracten el tema, etc.
[Material extra sobre la vida i la mort]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de Material
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *