Viatjar és un dels grans plaers de la humanitat. A peu o en cotxe, en vaixell, avió o a cavall, res com deixar per uns dies casa nostra per conèixer el món i adonar-nos que la realitat del món és molt diversa.

En aquest capítol l’Arnau i l’Anna ens parlen de les seves aventures, dels seus records i dels seus somnis de viatgers. Com li diuen a Frodo a El Senyor dels Anells, quan creues la porta “vas cap al camí i, si no vigiles bé les teves passes, no saps on et poden portar”.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: viatjar. Us agrada viatjar? heu viatjat ja amb els vostres pares o amb els companys de l’escola? on us agradaria viatjar? Comenteu-nos el tema i podreu guanyar premis d’Educa Borràs i Baula :)


Material addicional sobre viatjar

Al material extra trobareu enllaços per conèixer alguna cosa més sobre els viatges, blogs on us fan suggeriments d’on anar, rutes pel nostre país i també grans viatges famosos mostrats a un gran mapa :)
[Material extra VIATGES]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *