La història és d’una gran importància per entendre el món en què vivim, és un escenari ple d’exemples i lliçons de què hem de fer i què no hauríem de repetir mai. L’Elena i el Marcel són dos grans amants de l’història que ens expliquen que la història no la fan només els grans personatges, ni les catàstrofes, ni els grans descobriments: la història la formen les petites vivències de cada persona, de cada família i de cada poble, perquè igual que no es pot viure sense respirar, tampoc es pot existir sense tenir una història.Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: història. Us agrada la història? quina història heu estudiat ja a l’escola? coneixeu la història de Catalunya? Comenteu-nos el tema i podreu guanyar premis d’Educa Borràs i Baula :)


Material addicional sobre història

Al material extra trobareu enllaços per conèixer alguna cosa més sobre la història, pàgines on podreu consultar la història de Catalunya i del món i també algunes curiositats :)

[Material extra sobre història]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *