Les enquestes demostren que els filipins, que viuen en un país pobre i on els desastres naturals són habituals, són un dels pobles més feliços del món. Per contra, els habitants de Hong-Kong, un dels països més rics del planeta, lideren les classificacions d’infelicitat. En aquest capitol d’Al Pot Petit, ens preguntarem què és exactament la felicitat i com podem trobar-la de mà de l’Ainona i d’en Carlos.

No us perdeu les seves reflexions!


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: la felicitat. Sou feliços? què us provoca felicitat? us agrada fer feliços els altres? Comenteu-nos el tema i podreu guanyar premis d’Educa Borràs i Baula :)


Material addicional sobre la felicitat

Al material extra trobareu enllaços per conèixer alguna cosa més sobre la felicitat, quines coses necessitem per a ser feliços, gent important que en parla, llibres que us poden ajudar a ser-ho més… :)
[Material extra de la felicitat]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *