El teatre és un gènere literari que es va crear per ser representat amb actors i que des del principi, en temps dels grecs, es va convertir en un gran espectacle de masses. Avui dia, quotidianament ens trobem en situacions on fem teatre i a l’escola o a casa hi ha dies que, si un grup d’espectadors ens veiessin, creurien que viuen una veritable obra teatral. En aquest capítol, la Bet i el Nestor ens expliquen perquè ells són uns apassionats del teatre i ens acompanyen a descobrir les entranyes d’aquest art sobre l’escenari!Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: el teatre. Heu actuat mai? interpretat un paper? us agrada el teatre? hi heu anat amb l’escola? quines obres heu vist i us han agradat? :) Expliqueu-nos coses!


Material addicional sobre el teatre

Al material extra trobareu enllaços per conèixer alguna cosa més sobre el teatre, d’on ve, quina és la seua història, llocs on podeu apuntar-vos per a fer un curset de teatre… :)
[Material extra sobre el teatre!]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *