Les persones, des de sempre, hem necessitat dormir i tenir un lloc on fer-ho còmodament i amb tranquil·litat. La Marina i el Roger, els protagonistes d’aquest capítol d’Al Pot Petit, ens expliquen els seus punts de vista sobre aquest tema. Per descobrir més coses sobre la son, visiten la Unitat del Transtorn de la Son, a l’Hospital Clínic i la Consuelo Barea, que ha escrit un llibre sobre com dominar els nostres somnis.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: la son. Us agrada dormir, oi? sou dormilegues o us lleveu ben d’hora ben d’hora? que us passa quan no dormiu prou? teniu malsons a vegades? :) Expliqueu-nos coses! podeu guanyar premis…


Material addicional sobre la son

Al material extra trobareu enllaços per conèixer alguna cosa més sobre la son, per què necessitem dormir, des de quan dormim a un llit, quin significat poden tenir els nostres somnis… :)
[Material extra sobre la son]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *