Com farieu una entrevista de feina? Com es prepara un curriculum? I si volguessis ser forner, com és aprendre a fer pà? Els nostres protagonistes d’avui tindran una petita introducció al món del treball. Ens parlaran de quines professions els agradaria fer i descobriran petits trucs per trobar feina. A més, descobriran que el treball, que és avui una necessitat, era considerat antigament un càstig o una cosa que només havien de fer els pobres. El Miquel i la Aina explicaran la seva opinió sobre alguns problemes que es deriven de la feina, com la discriminació que encara pateixen les dones en alguns àmbits o el treball infantil.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: el treball. Segur que alguna vegada us han preguntat que voleu ser de grans… quina feina voleu fer? a què us agradaria dedicar-vos? Expliqueu-nos coses! podeu guanyar premis…


Material addicional sobre el treball

Al material extra trobareu enllaços per conèixer alguna cosa més sobre el treball, maneres de trobar feina, diferents maneres de concebre el treball de diferents pensadors al llarg de la història, gent amb feines il·lustres… :)
[Material extra del treball]

Debat: 1 comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Una comentari en l'entrada: TREBALL

  1. Miquel diu:

    Hola com esteu soc el que a fet aquest capitol. Hos agrada?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *