El cine és conegut com el setè art i ha estat des de començaments de segle XX l’entreteniment de masses per excel·lència. En aquest capítol, amb el Tomàs i el Pau, aprendrem com n’és de difícil fer cine i quants rols diferents són necessaris perquè una pel·lícula pugui tirar endavant. Els nostres protagonistes fins i tot s’atreviran a fer una petita pel·lícula!

Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: el cinema. Segur que heu vist moltíssimes pel·lícules i us pregunteu com s’han fet. Segur que també teniu algunes pel·lícules preferides. Quines us agraden més? Expliqueu-nos coses! Podeu guanyar premis…


Material addicional sobre el cinema

Al material extra trobareu enllaços per conèixer molt més sobre el cinema: situacions curioses, les pel·lícues més cares, com és un rodatge, i molt més!
[Material extra del cinema]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *