Al Pot Petit volem saber quines tradicions coneixen els nostres nens, i per això passem un dia amb el Naveed i la seva famlia del Pakistan, i un altre amb l’Unai i tota la seva Colla de castellers de Caldes de Montbui. Els nostres protagonistes ens ensenyaran com viuen ells, en ple segle XXI, costums que arrenquen fa molt de temps i ens donaran la seva opinió sobre les tradicions de diferents indrets.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: les tradicions. Segur que en coneixeu un munt i que, fins i tot, participeu en moltes d’elles. Expliqueu-nos coses! Podeu guanyar premis…


Material addicional sobre tradicions

Al material extra trobareu enllaços per conèixer molt més sobre les tradicions: les més típiques al nostre territori com els diables o els castellers; dites tradicionals; prohibició dels toros a Catalunya i molt més!
[Material extra de tradicions]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de General
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *