Per què existim? Quin és el sentit de la vida? I el bé i el mal, què són? La Filosofia és molt més que una assignatura de col·legi, i té molt a veure amb les grans preguntes que ens preocupen sobre el món i sobre nosaltres mateixos.
En aquest capítol, la Gaia i en Guillem debaten amb el filòsof Norbert Bilbeny i reflexionen a classe sobre els aspectes pràctics del Pensament.


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: la filosofia. Segur que coneixeu algun autor o us feu preguntes filosòfiques o sobre la vida i l’existència que aquesta disciplina pot resoldre. Expliqueu-nos coses al respecte! Podeu guanyar premis…


Material addicional sobre filosofia

Al material extra trobareu enllaços per conèixer molt més sobre la filosofia: algunes curiositats sobre filòsofs, la importància de la filosofia pels nens o informació sobre el mític músic John Lennon i el seu cant contra les guerres.
[Material extra de filosofia]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de Capítols
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *