Voleu conèixer el mar tant per sobre com per sota de l’aigua? La Martina i el Jan ens ho explicaran de la mà d’un capità molt valent i d’un professor de submarinisme que en sap molt. A més, reflexionarem sobre la importància de cuidar del mar i les repercussions que això té en la vida del planeta. A nedar!


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: el mar. Què en sabeu? Sou més de mar o muntanya? Teniu present que cuidar el mar pot esdevenir important pel futur del nostre planeta? Us agradaria submergir-vos en el fons marí i veure’n les espècies que hi existeixen? Expliqueu-nos coses al respecte de les diferents qüestions plantejades o d’altres de similars! Podeu guanyar premis…


Material addicional sobre el mar

Al material extra trobareu enllaços per conèixer molt més sobre el mar: les aventures d’en Cousteau, com obtenir electricitat del mar, cultius, virtuts i funcions del mar, el llibre ‘L’illa del tresor’ i moltes més sorpreses
[Material extra del mar]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de General
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *