El futur és des de sempre una de les grans incògnites de la humanitat. Tant a nivell personal, com a nivell de planeta, ens és difícil saber com serà el dia de demà. En aquest capítol, la Berta i el Lluc descobriran com ha anat evolucionant l’home, reflexionaran sobre el pas del temps i parlaran sobre són els reptes que tenim de cara a l’endemà. A més, tots dos faran un exercici ben difícil: miraran d’imaginar-se com seran les seves vides quan hagin deixat de ser uns nens


Obrim el debat, comentar té premi!

Com cada setmana volem que ens expliqueu què opineu vosaltres sobre el tema del programa: el futur. Què en sabeu? Penseu en el futur? Creieu que el destí està predeterminat? S’han complert els somnis que teníeu quan éreu uns nens? Expliqueu-nos coses al respecte de les diferents qüestions plantejades o d’altres de similars! Podeu guanyar premis…


Material addicional sobre el futur

Al material extra trobareu enllaços per conèixer molt més sobre tot allò que té connexió amb el futur: els millors escriptors de ciència-ficció, els objectius del mil·lenni, un concurs sobre robots i d’altres sorpreses

[Material extra del futur]

Debat: Envia un comentari
Publicat dins de General
Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *