Material capítol 8 – L’ART

L’Art a classe!

Qui diu que l’art modern és per als grans? Qui diu que és massa complicat? Com si fos una galeria d’art, en aquest web s’exposen una sèrie d’experiències relacionades amb l’art (tallers, anàlisi, creacions pròpies) dutes a terme amb nens i nenes de segon cicle d’Educació Infantil, en el CEIP Josep Pallach de Figueres. Us felicitem!

[L’art a l’educació infantil, xtec.cat]


Línies, formes, colors…

Què en penseu, de l’art abstracte? En aquest link trobareu una recopilació de temes on es pot descobrir de manera fàcil i didàctica coneixements sobre l’art de la pintura. A vegades el més bàsic és el més difícil d’explicar.

[Ofisart]


La filla del circ…

Una de les nostres protagonistes, la Kimberley, és tota una artista. Viu al Circ Raluy, on cada dia actua realitzant un espectacle de malabars amb la seva germana. Al Pot Petit us recomanem deixar-vos sorprendre per la màgia i l’emoció del bon circ de tota la vida.

[Circ Raluy]

Circ

I si voleu saber més de com és el dia a dia per als nens que viuen al circ, us suggerim el documental La filla del circ, protagonitzat per la Kimberley.


Projecte Comenius

Com veieu al programa de l’Art, l’André i la seva classe viatgen a Turquia per conèixer el treball d’un artista turc. A l’escola Patufet-Sant Jordi de l’Hospitalet de Llobregat, participen en el Projecte Comenius, basat en l’intercanvi amb altres escoles europees sobre la comunicació a través de l’art.

Aqui teniu el web de l’escola, on expliquen la seva implicació amb el Projecte Comenius:

[Projecte Comenius, Escolta Patufet]


MACBA en família

Al Macba, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona, s’hi fa una activitat molt interessant que es diu Macba en família. Es tracta d’una visita i uns tallers al voltant d’una de les exposicions del Museu, pensades especialment per als infants.

Aqui teniu la web del Macba, on trobareu més informació.

[Web del MACBA]


Baby artistes online

Us presentem Menudoarte, espai d’art destinat únicament als més petits, perquè puguin desenvolupar el seu potencial creatiu realitzant tot tipus de propostes artístiques.

[Taller online]

Un espai pels amants de l’art on es troben galeries, vídeos i tutorials online sobre tot tipus de disciplines artístiques.


Com cada setmana podeu fer-nos comentaris aquí o al capítol de la setmana i participar al sorteig de llibres i jocs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *