Material capítol 13. L’AMISTAT

El valor de l’amistat

A Guiainfantil teniu una introducció per inculcar el valor de l’amistat als nens:

[Educar en valores de la amistad]

I directament des de Bollywood, aquí podeu visionar un vídeo sobre dos grans valors de l’amistat: companyerisme i generositat:

[El valor de l’amistat]


Resolució de conflictes

La Iolanda és una Mestra d’Educació Especial de l’Escola Lluçanès de Prats de Lluçanès; al seu bloc hi trobareu un gran catàleg de recursos i eines orientades a aprofondir en l’Educació en els Valors. En aquest sentit, tots els elements que caracteritzen el sentiment de l’Amistat s’hi troben representats amb diferents vídeos.

[Resolució de conflictes]


Amics imaginaris

Una tendència força habitual dels més petits és imaginar-se un amic amb qui parlar o realitzar tota mena d’aventures. Amb aquest vídeo entendreu per què ho fan i si és bo o no.

[El amigo imaginario de los niños]

Tot seguit us presentem la nostra tira d’humor preferida sobre aquest tema: Calvin i Hobbes. No deixeu de llegir-la!!

[Calvin & Hobbes, el niño que todos llevamos dentro]


Amistats d’edats diferents

Acabem amb amistats d’edats diferents i la història de Mary i Max. Mary és una nena de 8 anys i Max és un senyor novayorquès amb la síndrome d’Asperger. Tots dos construeixen una relació molt especial. A locoxelcine fan una ressenya del film, i aquí teniu el tràiler:

I finalment, us deixem amb el tràiler de la pel·lícula Up, que explica les aventures d’un petit i un avi amb la seva casa “voladora”:


Com cada setmana podeu fer-nos comentaris aquí o al capítol de la setmana i participar al sorteig de llibres i jocs!

Una comentari en l'entrada: Material capítol 13. L’AMISTAT

  1. I'm trying to find good quality writing in regards to this issue . Searching in Yahoo I been able to find this great site. Seeing these records Im really glad to mention we most definatelly found what precisely I was searching for. Let me always keep in mind this website and come back here constantly. Thanks!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *