Piragua

0

En aquest capítol, acompanyarem al nostre protagonista en el seu viatge en piragua per un tram del riu Ebre, des de Miravet a Benifallet, tot recordant les peripècies que va viure el famós heroi de les novel·les de Mark Twain, l’intrèpid i agosarat Huckleberry Finn. Amb ell aprendrem com es condueix una canoa, mentre descobrim la història d’antics navegants que al llarg dels segles recorrien amunt i avall aquesta gran autopista d’aigua en la que pots tenir més d’una sorpresa… quan les onades fan de les seves!

Publicat dins de Esports d'aventura

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>