Bones a tots i totes!!!

Us convidem a l’estrena de Baret Voltaire al Cinemes Girona, el dijous 31 de maig a les 22h (entrada gratuïta). Hi passarem el capítol: Amor al Bacon.

A veure si en hi podem veure tots plegats!!!

Estem molt contents!!!

Una abraçada,

6Q Isern

 

Publicat dins de General

Comparteix:

Aquest dissabte podrem veure el capítol GOUNDA, dins el Festival MINIPUT 2011.
Hem estat sel.leccionats entre moltíssims programes arreu de l’estat i n’estem molt contents.
És aquest dissbate 3 de desembre a les 18:30 al CCCB, si hi voleu venir, només us heu d’inscriure al link que us deixem a la web de la productora:
www.piscolab.net
A veure si ens hi veiem!!! ; )

Publicat dins de General
Etiquetat com a
Comparteix:

Per tancar, un recital. Veiem el nostre protagonista i altres poetes integrants de la Xarxa de Poesia Urbana de Barcelona en acció al recital que es va celebrar a El Colmado el 30 d’abril de 2011. Un documental on s’escenifica la poesia que viu el nostre protagonista a la vida real.

Publicat dins de Vídeos

Comparteix:

Una reflexió sobre el dilema que al llarg de tota la sèrie s’ha plantejat a Baret Voltaire. La hosteleria i la poesia. El deure i la sang. La confluència d’una obligació enfront el que et mou a la vida. Cruasandes enfront poemes. En Víctor resta a la platja. Després de les Olimpiades, què passarà? S’acaba o segueix. Hi haurà decisió? Hi haurà canvi? En qualsevol cas… tots els cruasandes van al mar.

Publicat dins de Vídeos

Comparteix:

En Víctor porta la torxa. L’Aloisier espera amb el pebeter preparat. En Cardafàstiga no hi és, ha anat a buscar cireres al riu. L’honor i la bogeria. Abanderats d’honestedat. Força. Una infinitat d’esports a practicar dins el bar. S’inauguren les Olimpiades Baret Voltaire.

Publicat dins de Vídeos

Comparteix:

Tedi sobre la barra. El nostre cambrer s’avorreix, s’adorm, està fastiguejat. Quan no hi ha feina és tant o més insoportable que quan hi ha. Però probablement el pitjor que et pot passar en aquestes circumstàncies és que de sobte entri una marabunta amb fam de berenar. El ball i la música estan servits.

Publicat dins de Vídeos

Comparteix:

Sempre cansat, sempre fastiguejat, sempre rabiós, sempre perdent les hores… i de sobte, un bacon amb formatge com a símbol de la desídia. Però alguna cosa passa, alguna llum, alguna aparició… els minuts no es perden, els minuts sónper aprofitar-los, per viure’ls… Per això: amor al bacon.

Publicat dins de Vídeos

Comparteix:

Prendre foc a tots els camins. Prendre foc enmig del bar. Succeeix. Conflueixen versos derramats sobre la barra. Una clienta entra per canviar el signe de la tarda al bar. Es desmonta el cambrer. Es desmonta el personatge. I res importa a excepció de les fogueres.

Publicat dins de Vídeos

Comparteix:

Publicat dins de General

Comparteix:

En Víctor és cridat a files. Bé, ningú pot estranyar-se. El seu comportament no és ideal per un cambrer. D’acorda. En Cardafàstiga, el seu cap, té un parell de cosetes a dir. Quina defensa té en Víctor? La seva visió poètica? La seva personal idea de justícia? La seva bogeria?

Publicat dins de Vídeos

Comparteix: