Una nova febre de l’or?

Desactiva els comentaris

Els paisatges urbans es veuen modificats per la irrupció d’un nombre inusual d’establiments de compra i venda d’or. De la mateixa manera que en el seu moment els vídeoclubs o, en els anys del ‘boom’ de la construcció les empreses immobiliàries, les botigues de compravenda d’or s’han convertit en una mena de negoci de moda. Què justifica aquesta eclosió? L’or està marcant màxim rere màxim als mercats internacionals i, paral·lelament, hi ha una oferta creixent de persones que intenten millorar els seus ingressos amb operacions amb un metall de forta demanda. La conclusió és que l’Estat espanyol s’ha convertit en exportador d’or, sense que hagi aparegut cap mina. Un professional del sector de compravenda i un directiu del Gremi de Joiers ens desvelen si la febre de l’or puja de temperatura en ple segle XXI.

Publicat dins de Reportatges

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.