Joan Díaz: “La reforma laboral és incompleta”

Desactiva els comentaris

La reforma laboral arriba a mig any d’aplicació. Prematur o no, el balanç que se’n pot fer és que la incidència en les llistes de l’atur és poc perceptible. Alguns experts assenyalen que el motiu és que la reforma no acabava d’afrontar els problemes del mercat de treball i que calen retocs més profunds.

Aquesta també és l’opinió que expressa l’economista Joan Díaz en aquesta entrevista. Per al responsable de la consultoria JDA, de Granollers, la reforma no ha afrontat un dels problemes del mercat de treball: la dualització que es dóna entre un col·lectiu de treballadors amb contracte indefinit i molt protegits i un col·lectiu de treballadors temporals i molt desprotegits. Des de la perspectiva de treballar en una assessoria empresarial, Díaz encara veu lluny els brots verds a l’economia.

Publicat dins de Entrevistes

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.