Segon capítol

Desactiva els comentaris

En el segon capítol, Crèdit aporta claus sobre l’aplicació de la reforma laboral. L’economista Joan Díaz aporta el seu punt de vista sobre els motius pels quals, en mig any d’aplicació, la traducció de la reforma en una reducció de l’atur és mínima.

L’increment de tarifes elèctriques està generant moviments contraris, particularment en associacions veïnals. Un membre de la Federació d’Associacions de Veïns de l’Hospitalet explica en primera persona l’efecte de la forta pujada de tarifes.

Les empreses tèxtils busquen diferenciar-se a través de la innovació. Puntiblond, de Sant Pere de Vilamajor, destaca per la introducció de teixits “intel·ligents” que se sumen a l’activitat convencional de teixits elàstics.

Publicat dins de Programes

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.