Tarifes elèctriques a l’alça

Desactiva els comentaris

L’electricitat és, des d’aquest primer de gener, un 9,8% més cara. L’increment de tarifes se suma als que ja s’havien produït el gener i l’octubre de l’any passat. En poc més de dos anys, les pujades arriben al 31%. Govern i elèctriques assenyalen que ni amb aquests increments s’arriba a cobrir el dèficit tarifari (la diferència entre el cost de produir i distribuir energia i el que s’ingressa de les factures dels usuaris). Un avís per a navegants que encara pot haver-hi més increments a l’horitzó.

Associacions de consumidors i entitats veïnals es manifesten clarament en contra d’unes pujades que es produeixen en un context poc oportú, amb la crisi trucant moltes portes. La desviació entre els increments salarials i els que es reflecteixen als rebuts de la llum són molt marcades. Rafael Izquierdo, implicat amb el moviment veïnal de la seva ciutat, l’Hospitalet, argumenta l’oposició al creixement de tarifes en aquest reportatge.

Publicat dins de Reportatges

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.