Les marques de distribució guanyen pes

Desactiva els comentaris

Les marques de distribució ja representen més del 40% del total de compres del sector de l’alimentació. La crisi ha contribuït a dinamitzar les marques pròpies de les cadenes de distribució. El debat generat amb els fabricants de marca pròpia té tendència a apagar-se. El fet és que les marques de les grans cadenes prenen protagonisme als lineals, a l’aixopluc de la voluntat d’estalvi dels consumidors.

En aquest reportatge, el director general de Condis, Enric Ezquerra, parla dels motius del creixement de les marques de distribució. També ens apropem a la realitat de Saplex, el fabricant líder estatal de bosses d’escombraries, amb seu a Canovelles, que destina un 80% de la producció a marques de distribució.

Publicat dins de Reportatges

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.