Tercer capítol

Desactiva els comentaris

Dèficit i deute públics són dos dels conceptes més repetits en els últims mesos. Per saber les conseqüències dels creixements que estan experimentant, Crèdit entrevista en aquest tercer capítol el professor d’Economia Financera de la UPF Xavier Puig.

El programa també es fa ressò del creixement que experimenten les marques de distribució als lineals dels supermercats i als cistells de la compra. El director general de Condis i el gerent d’una de les empreses amb més pes de producció per a les grans cadenes n’expliquen les causes.

En l’apartat d’innovació, presentem Cricursa, un fabricant de vidre de Granollers que ha evolucionat per convertir-se en proveïdor dels principals arquitectes del món.

Publicat dins de Programes

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.