Xavier Puig: “L’economia espanyola no hauria de requerir d’un rescat”

Desactiva els comentaris

El professor d’Economia Financera de la Universitat Pompeu Fabra, Xavier Puig, descarta que l’economia de l’Estat espanyol acabi passant per un procés de rescat com el grec o l’irlandès en aquesta entrevista de ‘Crèdit’. Admet que, afirmant-ho, es mulla, però considera que els creixents paràmetres de deute i dèficit de l’Estat encara no han arribat a un punt de deteriorament com els d’altres països perifèrics de la Unió Europea.

Deute i dèficit són conceptes molt repetits en les anàlisis econòmiques recents. Però, més enllà de l’empitjorament de les dades públiques, el problema continua estant en l’àmbit privat. Particularment en els excessos de la relació que en el passat va tenir el sector financer amb l’immobiliari.

Publicat dins de Entrevistes

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.