Els últims passos de l’impost de successions

Desactiva els comentaris

L’anunci del govern de Catalunya ha estat clar. L’impost de successions per a parents de primer grau (avis, pares i fills) és a punt de passar a la història. Deixant enrere controvèrsies, el govern compleix un compromís electoral en plena voràgine de retallades en les aportacions públiques. Una aparent contradicció que, en determinats sectors, ha estat benvinguda. Com en el cas de la Carme Ambròs, que va haver de pagar l’impost fins a tres vegades arran de la mort de tres familiars en el curt període de cinc anys. Aquest reportatge n’explica el cas i també recull opinions de tècnics respecte a l’anunci de supressió de l’impost. També s’hi expressa un portaveu de la Plataforma per una Fiscalitat Justa que és contràra a la decisió del govern.

Publicat dins de Reportatges

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.