Joan B. Casas: “El document del CAREC perseguia preservar l’estat del benestar”

Desactiva els comentaris

El degà del Col·legi d’Economistes, Joan B. Casas, defensa el document que el Consell Assessor per a la Reativació Econòmica de Catalunya -del qual forma part com a degà del Col·legi d’Economistes- va presentar en la primera cimera econòmica del govern d’Artur Mas. Tot i les crítiques que acusaven el document d’un to massa liberal, Casas defensa que les propostes que s’hi recullen persegueixen l’objectiu de preservar l’estat del benestar. En aquesta entrevista, el degà del Col·legi i fundador de l’auditoria Faura Casas també avança aspectes de l’enquesta trimestral de conjuntura que fa l’entitat, remarca el paper que han de tenir les exportacions en la sortida de la crisi i qüestiona el paper que s’està donant a les agències de qualificació.

Publicat dins de Entrevistes

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.