La recapitalització bancària i les franquícies des de dins

Desactiva els comentaris

El president d’Unnim, Jaume Ribera, explica en una entrevista els passos que està fent la seva entitat en el camí de la recapitalització que imposa la nova regulació del sector. Ribera parla d’aspectes de l’actualitat, com la recent rebaixa del ‘rating’ de l’agència Fitch a l’entitat, i aporta el seu punt de vista sobre els canvis del mapa bancari que s’estan dibuixant.
El ‘Crèdit’ d’avui també entra en el sector de les franquícies i la seva aportació a la reducció de l’atur com a fórmula d’autoocupació. Dues joves que van capitalitzar l’atur per crear la seva franquícia d’estètica expliquen el seu cas i responsables de franquícies mostren com està evolucionant un sector que viu la crisi de manera desigual.
Avui també coneixerem els primers passos de Pasarelaspain, un portal que vincula la moda i Internet. És una de les primeres firmes que s’instal·la al viver d’empreses de noves tecnologies Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú.

Publicat dins de Programes

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.