Bons de la Generalitat i preparatius de l’ 1 de Maig

Desactiva els comentaris

En la setmana del Primer de Maig, el secretari general de Comissions Obreres, Joan Carles Gallego, explica els eixos del proper Dia del Treball. A Catalunya, el context és de retallada i els sindicats volen denunciar el que consideren que va en contra dels drets que contribuïen a la igualtat. La jornada també tindrà un to reivindicatiu davant l’elevat índex d’atur. Els representants dels treballadors mantenen converses respecte a futures reformes, després d’haver respost amb una vaga general a la que es plantejava en el mercat laboral.
‘Crèdit’ també analitza la rapidesa amb què la Generalitat ha aconseguit cobrir la subscripció de bons per a particulars. Ho fa a través de les explicacions de responsables d’una de les entitats col·locadores. Per determinar-ne pros i contres, també es recullen opinions independents. En aquest capítol, el programa també entra a les instal·lacions de La Farga Lacambra, a les Masies de Voltregà, per conèixer com està treballant en noves aplicacions d’un producte amb tant de recorregut històric com el coure.

Publicat dins de Programes

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.