Joan Carles Gallego: “Si vol reduir l’atur, el govern hauria de tenir més compromís amb el sector públic”

Desactiva els comentaris

El secretari general de Comissions Obreres, Joan Carles Gallego, valora l’actual situació de l’ocupació i el context de retallades en una entrevista a ‘Crèdit’. Són els dos aspectes que confluiran en la reivindicació d’aquest primer de maig que ja és a la cantonada. Gallego vincula atur i sector públic. Si la preocupació principal de l’economia és actualment l’atur, el màxim responsable de CCOO, considera que la solució no arribarà per l’aprimament de les prestacions de l’administració. En l’entrevista, Gallego també exposa la posició sindical sobre reformes ja aprovades, com la de les pensions, i pendents, com la de la negociació col·lectiva.

Publicat dins de Entrevistes

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.